Äntligen Frisk

Sist jag skrev var direkt efter lägret i Torsby då jag precis blivit sjuk. Jag kände av halsen sista dagen på lägret men kände mig skapligt pigg i övrigt. Men under kvällen och natten blev det värre och när jag vaknade upp dagen efter hade jag så ont i halsen att jag hade svårt att äta och till och med svårt att dricka. Jag hade även fått lite feber. Det blev bara värre och värre så tillslut ringde jag vårdcentralen och fick en tid hos läkaren. Dom gjorde lite tester och kollade i min hals. Det visade sig att jag fått halsfluss. Eftersom det är en bakterie fick jag utskrivet penicillin.

Efter ett par dagar med penicillin och mestadels sovande hemma i sängen gick febern och halsontet bort lite för varje dag. Tur att jag åkte in och kollade halsen så jag kunde börja äta penicillin snabbt för att göra sjukdomstiden så kort som möjligt. Jag har nu bara en dag kvar på kuren och sedan är det dags att starta igång träningen igen.

Nu ska det bli skönt att få komma igång och röra på sig igen. Har känt mig ganska seg och haft ganska tråkigt de sista dagarna. För mig händer det inte så mycket mer i vardagen förutom träningen så blir ganska tomt utan den. När jag är sjuk försöker jag fördriva tiden med lite film och serier men spelar även lite tvspel för att få lite variation.

De närmsta dagarna handlar mest om att komma igång lite lätt med träningen för att sedan trappa upp mer och mer framöver. Blir hemma i Falun och tränar den närmsta tiden så hoppas på lika fint höstväder ett tag till framöver nu när även jag får vara ute om dagarna!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *