Läger Torsby

Veckan som varit har spenderats i Torsby tillsammans med teamet. Torsby är en fin lägerort tycker jag man kan kombinera skidåkning inne i tunneln med fina pass ute på tex rullskidbanan eller åka i någon utav de fina stigningar som finns så som Tesseberg eller Hovfjället. Det finns även riktigt fina löpturer i krokarna.

Riktigt kul att få komma iväg på läger igen med teamet, som vanligt riktigt bra fart på gruppen och en skön stämning. Det blev många pass i tunneln där passade vi på att testa igenom skidor för vintern, både nytt och gammalt. Precis som lägret i Sognefjell var vallateamet med och hjälpte till med tester och förberedde med att preppa skidor och dylikt. Riktigt bra service som vanligt och bra och givande tester så ett extra tack till Thomas Marcus och Viktor.

Det var riktigt kul att få åka skidor igen brukar kunna bli lite less på att åka rullskidor då jag inte tycker det är lika roligt som att åka vanliga skidor. Även fast man åker runt runt och tittar in i betongen så går det helt okej att träna i tunneln tycker jag, bara man inte är där för många dagar i sträck. Vi hann även med att köra intervaller ute på rullskidorna ett pass med lite kortare och snabbare intervaller för att få upp maxfarten ytterligare. Vi körde även ett pass med längre drag då i stigningarna upp till Tosseberg.Tyvärr blev jag sjuk natten till sista dagen så missade det sista passet då det även skulle varit ett fartpass.

11351779_121008364917495_105152579_n

Förutom att jag avslutade med att bli sjuk var det ett bra och givande läger. Nästa läger med 157 kommer även det vara i Torsby i slutet av oktober. Vill ni ha lite extra koll på teamet kan ni följa med på Facebook och Instagram.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *