Dags för läger i Idre

Efter Oringen har jag varit på hemmaplan här i Falun och tränat. Skönt att få vara hemma lite och ladda batterierna tills nästa läger som blir i Idre 7-14 augusti tillsammans med DSA skidor. Vi kommer börja lägret med att delta på rullskidstävlingarna som arrangeras där. Det är backrace nerifrån byn och upp till själva Idrefjäll. Ena dagen i den fria stilen och den andra dagen klassiskt. Jag har inte hunnit köra så mycket skateintervaller än så jag nöjer mig med att tävla under lördagen då det är klassiskt.

Tiden här hemma har blivit en period med ganska mycket träning som det brukar se ut under sommarhalvåret. Kört några pass med Simon Andersson och en del med Niklas Persson och även amerikanen Kevin Bolger som är här på besök. Körde i helgen även ett hårt pass på bana. Avverkade då i min ensamhet 6*1000 m på friidrottsbanan. Riktigt bra pass där man verkligen får slita ont. Så även mina vader som fortfarande är lite stela.

Idag och imorgon blir det lite lugnare dagar för att inte komma in i lägret alltför sliten. Blir att plocka lite hemma och tvätta och packa m.m. Det kanske kommer någon mer uppdatering under lägrets gång !

10360542_10204083576627199_4044453153055229573_n

Här en bild från förra årets tävlingar med 2 riktiga kingar, Simon Hallström och Jesper Nyström

/ Gustav

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *